Program


Aktuális előadásokThe Dire Straits Experience

2024. augusztus 11. (vasárnap), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Több mint negyvenöt év telt el azóta, hogy a Sultans of Swing című dal először hangzott el a rádióban. Így ismerhettük meg a fantasztikus gitárost és dalszerzőt Mark Knopflert, és azt, amiből egy zenei univerzum lett: a Dire Straits zenéje.

A Dire Straits feloszlása óta több mint 30 év telt el, ám számos olyan kompozíciót és zeneművet hagytak hátra, amelyek a rock virágkorában születtek. Ha valami, hát az ő hírnevük csak nőtt az idő előrehaladtával. A több mint 120 millió eladott album eladásai folyamatosan növekszenek, ahogy világszerte újabb és újabb fiatal rajongók fedezik fel zenéjüket, és csatlakoznak a zenekar követőihez. 2018-ban a legendás zenekart beválasztották a Rock ’n’ Roll Hírességek Csarnokába.

Az elmúlt tíz évben a Dire Straits egykori tagjai, Chris White és Terence Reis énekes gitáros viszik tovább az örökséget a The Dire Straits Experience nevű formációban. Sorra telt házas koncerteket adnak a világ minden pontján, a közönség mindenhol rajongva fogadja őket, hírnevük azóta is töretlen. Ahogyan Chris fogalmazott: „A hangzásnak, az energia áramlásnak és a lendületnek olyannak kell lennie, mint amikor Mark és a Dire Straits koncertezett, különben nem érdemes csinálni.” Ezt az érzést viszi tovább a csapat és adja át a közönségnek.

Augusztus 11-én a tokaji koncerten elhangzanak a legendás dalok, Chris White, Terence Reis, John Maul, Richard Barrett, Michael Bramwell, Danny Schogger, Yoyo Buys, Luke Naimi előadásában újra átélhetjük és részesei lehetünk a Dire Straits csodájának.

Ajánló


Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: augusztus 13. kedd 20:00

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat