Program


The JigDoll Ensemble

The JigDoll Ensemble

Hannah James már közel két évtizede számít az angol folkzene egyik páratlanul innovatív személyiségének, aki kiemelkedő tehetségét négyféle minőségben osztja meg közönségével: egyszerre megkapó hangú énekes, virtuóz harmonikás, elmélyült zeneszerző és a clog-dance – fatalpú cipők különböző változataival előadott rendkívül virtuóz sztepptánc – egyik legavatottabb mestere.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 29. kedd, 20:00

Nagy-Britannia olyan elismert folk együtteseinek tagjaként, mint a Lady Maisery, a BBC2 Folk Award-nyertes, tíz angol és skót hölgyet tömörítő Songs of Separation, vagy az angol folk egyik legendás alakja, Maddy Prior különböző formációi, nemzetközi turnék egész során vett részt, és számos nevezést, díjat mondhat magáénak.

Hannah 2015-ben mutatta be új, JigDoll névre keresztelt egyszemélyes showját. Innovatív produkciójával mintegy újraalkotta a szóló előadás fogalmát, koncentrált, egyedi dal- és táncélménnyé szublimálva szerteágazó tehetségét. Énekes, harmonikás és kompozíciós képességeit a legkorszerűbb loop-technikákkal kombinálva többrétegű színpadi hangzást teremtett a hagyományos angolszász, illetve a saját maga által komponált, teljesen eredeti táncok varázslatos fúziójához.

A nemrég alakult JigDoll Ensemble három, hangszerét mesterfokon kezelő előadóművész, a skót hegedűs Kate Young, az észt basszugitáros Marti Tarn és jól ismert hazánkfia, Dés András ütőhangszeres révén a korábbi szólóprodukciót kibővítve fogalmazza meg tökéletesen Hannah James elképzeléseit a dal, hangzás és tánc vonatkozásában. A csapat a 2017-es English Folk Expón debütált, ahol koncertjük a folk műfajának ott jelenlévő, világszerte elismert szakembereit – köztük az Opus progarmszervezőjét is – éppúgy lenyűgözte, mint a zenei vásár „civil” részvevőit.

Közreműködik:

Hannah James - harmonika, clog-dance
Kate Young - hegedű
Marti Tarn - basszusgitár

Dés András - ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

elkafkásodás két részben

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat