Program


The Old Oak - A mi kocsmánk (Csortos)

The Old Oak - A mi kocsmánk (Csortos)

A brit film legendás rendezője, Ken Loach és írópartnere, Paul Laverty újabb közös filmjének világpremierje az ’A’ kategóriás cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában volt. A kétszeres Arany Pálma-díjas rendező a szintén ’A’ kategóriás Locarnoi Nemzetközi Filmfesztiválon a közönségdíjat nyerte el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:30

The Old Oak - A mi kocsmánk
angol-francia-belga dráma, 113 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Ken Loach
Szereplők: Debbie Honeywood, Trevor Fox. Neil Leiper

Egy észak-angliai faluban az emberek elhagyják otthonaikat, miután a helyi bányák bezárnak és nem marad munkalehetőség. Az utolsó nyitva lévő kocsma, a The Old Oak is a bezárás határán áll. A házak elérhetők, a lakhatás olcsó a térségben. A hely ideális lehetőség a bevándorlók számára. Most már csak a helyieknek kellene megbarátkozniuk a településre érkező külföldiekkel.

A brit film legendás rendezője, Ken Loach (Sajnáljuk, nem találtuk otthon; Felkavar a szél; Én, Daniel Blake; Szesztolvajok; Kes) és írópartnere, Paul Laverty újabb közös filmjének világpremierje az ’A’ kategóriás cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában volt. A kétszeres Arany Pálma-díjas rendező a szintén ’A’ kategóriás Locarnoi Nemzetközi Filmfesztiválon a közönségdíjat nyerte el. A kétszeres Arany Pálma-díjas rendezőnek a mostani az utolsó filmje. Loach egyike annak a mindössze nyolc rendezőnek, akik életükben kétszer kapták meg a világ legrangosabb nemzetközi filmfesztiváljának a fődíját – háromszor senki nem nyert még Arany Pálmát.

Bemutató dátuma: 2023.11.16.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


Rideg Sándor INDUL A BAKTERHÁZ (falusi bohózat két részben) Hevesi Sándor Színház

A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában, énekel, trombitál, szaxofonozik, zenét szerez, sőt film is készült róla - és még nincs harmincéves!

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat