Program


The Palace koncert - Pulcsiban alszunk

The Palace koncert - Pulcsiban alszunk

The Palace zenekar koncertje.
Solymár Mátyás (ének), Wittinger Bálint (gitár, szintetizátor) és Kerekes Tibor (dobok)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 18:30

A The Palace zenekar 2018-ban mutatkozott be, de a tagok már több mint 9 éve zenélnek együtt. Solymár Mátyás (ének), Wittinger Bálint (gitár, szintetizátor) és Kerekes Tibor (dobok) általános iskolai osztálytársakból lettek legjobb barátok, így nemcsak a színpadon, de a mindennapi életben is kiegészítik egymást.

A srácok ismerősek lehetnek, ugyanis FLATBAND néven már sok dalt, sőt, egy Cseh Tamás Program által támogatott albumot is kiadtak, de mivel új zenei irányt vettek, ezért a névváltás is időszerűvé vált. A banda hangzása elektronikus és pop elemeket vegyít alternatív rockkal, a csavar viszont a szövegekben jön, ugyanis a The Palace nem az átlagos szerelmes vagy bulis témákat dobja be dalaiban.

A teljes zenekar vegán és straight edge életmódjának köszönhetően szerzeményeikben visszaköszön a környezetvédelem és az állatok alapvető jogainak védelme, ami mellett témaként szolgál a fiatalokat manapság már népbetegségként érintő testképzavar problémája, amely kapcsán az önelfogadás jelentősége és az erre történő ösztönzés áll fókuszban.

A tavaly megjelent három dalos EP főcímdala, a „Pulcsiban alszunk” is ezt a témát dolgozza fel, melyhez Bencze Blanka „Pulcsiban alszom” című könyve adta az ihletet. A zenekar a dalt Závodi Marcival (Zävodi) közösen hangszerelte. A kislemezen található további két track a „James Dean” és az „Arany János” című szerzemények. 2018 folyamán további két daluk is megjelent; az „Elúsznak az esték” és a „Polaroid” című számaikat a Petőfi Rádió és a Music Channel is pozitívan fogadta.

Az együttes koncertjeit átjáró energia bizonyítja, hogy a srácok nem félnek a rockzenei vagy akár a funky elemek használatától sem. Ezt az energiát és sokszínűséget díjazta a szakmai zsűri is a Lángoló Gitárok és a DreherFeszt közös tehetségkutatóján, ahol a zenekar második helyezést ért el az élő döntőben. Emellett, a The Biebers-t is meggyőzték a koncerteken látottak, így a két banda közös turnéval készült a tavaszi szezonra.

Áprilisban a srácok egy újabb dalt hoztak ki „Visszanézek” címmel, amiben Miskovits Marci is közreműködött. A nyári koncertek után pedig a zenekar elkezdte írni második EP-jét, amit ismét Závodi Marcival készítenek.

A The Palace egy rendkívül kreatív banda; a klipeket, grafikákat, zenéket a fiúk mind saját maguk készítik. Emellett létrehozták a The Palace Kollektívát, amellyel az a hosszútávú céljuk, hogy más fiatal tehetségekkel, művészekkel kölcsönösen segítsék és támogassák egymást. A The Palace tagjai még csak 21-22 évesek, mégis jó adag érettség és eredetiség lakozik bennük.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat