Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / Ágacska - zenés mesejáték
3

Tihanyi Szabadtéri Játékok / Ágacska - zenés mesejáték

A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról… Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő. Nem virág, nem gomba, nem lepke, nem ember és nem is kacsa, hanem kicsoda?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 29. csütörtök, 19:00

Csukás István - Darvas Ferenc: ÁGACSKA
Zenés mesejáték
A Hadart Színház előadása

A Festő és az Ő játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak és Kacsa, Egér és Béka lesz a játszótársakból. A tárgyak életre kelnek… A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról… Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő. Nem virág, nem gomba, nem lepke, nem ember és nem is kacsa, hanem kicsoda? Ágacska nem nyughat, egyre csak vándorol, egészen addig, míg, meg nem tudja, kicsoda is ő.

Szereplők:
Ágacska........... Háda Jázmin
Dani kacsa....... Bordás Mihály
Berci béka........ Gieler Csaba
Pösze egér....... Enyingi Zsófia
Festő................ Háda János

Rendezte: Márkó Eszter

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat