Program


Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok .- Pilát Gábor előadása -

Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok .- Pilát Gábor előadása -

Az életnek is vannak feltérképezett, ismert szabályai csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk és időnként még kevésbé használjuk. Erről és a párkapcsolatok végzetes, de elkerülhető hibáiról is szó esik az előadáson.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 16:00

Pilát Gábor előadása

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas.
A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex magával ragadó, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.
De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra. Megcsalva és megcsalatva. Élet az érem két oldalán.
Ki ne ismerné legalább képzeletben a szituációt? Mit kezdjünk a gondolattal és mit tegyünk, ha már megtörtént az eset? A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket.
Az életnek is vannak feltérképezett, ismert szabályai csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk és időnként még kevésbé használjuk. Erről és a párkapcsolatok végzetes, de elkerülhető hibáiról is szó esik az előadáson.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat