Program


TITS (cz/nor): Forced Beauty

TITS (cz/nor): Forced Beauty

English friendly performance
Az előadást aktív nézőink [a qARTisans csoport] válogatták a programba // The performance was selected by our active spectators [the group of qARTisans] / Be SpectACTive!
ACTive Spectators Bakelit

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 20:00

(HU)
Audiovizuális fizikai színház a hatalmi struktúrákról, az erőszak esztétikájáról, és az empátia bizarr voltáról.
Légy üdvözölve a szeretet és a gyűlölet fájdalmas világában, a végtelen egyezkedések, a gyönyör és kétségbeesés között, ahol két nő sóvárog szüntelen az egymás feletti hatalmi fölény megszerzéséért. Az előadás a női klisék elleni küzdelemben dekonstruált női testekkel, árnyalt zenevilágával, és videó vetítéseivel a néző érzékszerveinek mindegyikére hat. Szövege gyűlölködő kommentárokon és kifejezetten nőknek irányzott fenyegetéseken alapul.

(EN)
An audio-visual physical performance about power structures, violent aesthetics and the strangeness of empathy.
Welcome to a painful world of love and hate, of endless negotiation, pleasure and despair where two women crave to dominate each other. Female bodies that deconstruct their initial appearance while working with and against cliché of femininity, a subtle soundtrack, a video and a dense atmospheric performance which targets all senses. T.I.T.S. confronts their fascination with unrestrained expressions of violence with an exploration of mirror neurons and the audience's ability to experience physical empathy. The text is based on hate comments and threats towards women that escalate into freely available descriptions of homicides found online.
How “bloody” can a Bloody Mary get?

CREDITS
Nela H. Kornetová (CZ/NOR) – konvepció/koreográfia/előadó // concept/ choreography/performer
Lærke Grøntved (DK) – koreográfia/előadó // choreography, performer
Heidi Dalene (NOR) – díszlet/jelmez/fénytervezés // scenography, costume, light design
Ann Sofie Godø (NOR) – díszlet/jelmez/fénytervezés // scenography, costume, light design
Jonas Qvale (NOR) – zene/hangtervezés // music and sound design
Jan Hajdelak Husták (CZ/NOR) – videó/ grafika // video design, graphics
Juli Appone(SWE/FIN)m Mariann Hansen (FO), dramaturg asszisztens // dramaturgical assistant


Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat