Program


Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Debrecen Big Band
Vastag Csaba, Vastag Tamás, Majsai Gábor koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:30

"Nyár közepén, július 14-én, visszük színpadra egyedülálló produkciónkat, a Tokaj Fesztiválkatlanban, zenekarunkkal, a Debrecen Big Band-del.
Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.
Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 
Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban,2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 
Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Majsai Gábor, Vastag Csaba, Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg. 
A koncerten közreműködnek még a Valcer Táncstúdió táncosai, Zsom Melinda, Homoki Erika, Antóni Norbert, Petrusovics Attila Vocalisták, konferál Váradi Ferenc, és Pataj György zongora, Geier Attila gitár, Pusztai Csaba dob, Ullmann Ottó basszus gitár, Lutz János bőgő vendégművészek."

Daróczi László
zenekarvezető

 

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Rejtő Jenő regénye alapján készült előadás egyedülálló színházi vállalás és zenei élmény.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat