Program


Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Tokaj Fesztiválkatlan - Elvis és Sinatra

Debrecen Big Band
Vastag Csaba, Vastag Tamás, Majsai Gábor koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:30

"Nyár közepén, július 14-én, visszük színpadra egyedülálló produkciónkat, a Tokaj Fesztiválkatlanban, zenekarunkkal, a Debrecen Big Band-del.
Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.
Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 
Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban,2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 
Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Majsai Gábor, Vastag Csaba, Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg. 
A koncerten közreműködnek még a Valcer Táncstúdió táncosai, Zsom Melinda, Homoki Erika, Antóni Norbert, Petrusovics Attila Vocalisták, konferál Váradi Ferenc, és Pataj György zongora, Geier Attila gitár, Pusztai Csaba dob, Ullmann Ottó basszus gitár, Lutz János bőgő vendégművészek."

Daróczi László
zenekarvezető

 

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat