Program


Tornóczky All Access

Tornóczky All Access

A zenekar klub hangulatban mutatja be tavaly megjelent "Elkezdték, folytatjuk" lemezét először Szentendrén.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 20:00

TORNÓCZKY ALL ACCESS - Lemezbemutató koncert Szentendrén a Barlang-ban!

A Barlangban tartott tavalyi sikeres Blasius hangszer kiállítással egybekötött koncerthez hasonlóan, mégis idén többnyire már saját dalokkal érkezik a Tornóczky All Access.

A koncertet megelőzi két hangszeres kurzus, melyről bővebben még írunk nektek.

A Tornóczky All Access zenekar 2022. júliusában mutatkozott be hivatalosan, azóta százhúsznál is több videót publikáltak a YouTube-on, többek között egy stúdió session sorozatot olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A csapat megannyi nívós eseményen (például Barna Negra, Akvárium Klub, Kőbányai Blues Fesztivál, Vidor fesztivál, Debreceni Bor- és Jazznapok, Zsámbéki Blues Piknik) fellépett az eltelt évben.

Szeptember 15-én jelent meg első lemezük “Elkezdték, folytatjuk…” címmel, melyet be is mutattak Budapesten az Akváriumban.

A zenekarban Ifj. Tornóczky Feri gitáros mellett Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol. Már minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető első nagylemezük, az „Elkezdték, folytatjuk…”!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat