Program


Történetőrző

Történetőrző

Egy esős éjszakán az Ardenne-ek mélyén Martin Martinnak el kell temetnie az apját. Mikor rábukkan egy kézzel írott jegyzetfüzetre még nem issejti, hogy felfedezése milyen történelmen és kontinenseken átívelő kalandokba sodorja őt. Tizenöt évvel később az algériai sivatag mélyén egy anya és 15 éves lánya nyomtalanul eltűnik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 19:30

ALEXIS MICHALIK: TÖRTÉNETŐRZŐ

„Önkéntelenül az egyik könyv után nyúltam. Találomra fellapoztam. Nem könyv volt, hanem jegyzetfüzet. Kézirat. És ekkor: beléptem a Történelembe.”

ALEXIS MICHALIK színész író és rendező, napjaink egyik legismertebb francia színházi alkotója. A TÖRTÉNETÖRZŐ az első darabja, ami olyan elsöptő sikert aratott Párizsban, hogy 11 éve nem tudják levenni a műsorról. Önmagát a francia népszínház alkotóinak sorába soroló Michalik pedig sorra nyeri el a francia színházi élet legrangosabb kitűntetésének számító Molière-díjakat. Előadásainak filmforgatókönyvhöz hasonlító szövegei sodróan lendületesek, igazi színészi jutalomjáték!

A Történetőrző magyarországi ősbemutatóját, alapító-rendezője fordításában a HATAN Társulat viszi színre a 6Színben.

SZEREPLŐK:
Baldauf Dániel
Király Attila
Kecskés Karina
Kovalik Ági
Sipos Imre

ALKOTÓK:
Dramaturg: Garajszki Margit
Díszlet és jelmeztervező: Jeli Sára Luca

Fordító és rendező: Horváth Patrícia

Alexis Michalik Történetőrző című darabját az Agence DRAMA - Paris (France) - képviseli.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat