Program


Traccs! On the Spot - Cseke Eszter & S. Takács András

Traccs! On the Spot - Cseke Eszter & S. Takács András

Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat Balatonfüreden! Vendégeink az On the Spot - Cseke Eszter és S. Takács András! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 7. vasárnap, 20:00

Traccs! On the Spot - Cseke Eszter & S. Takács András

Az On the Spot magyar gyártású dokumentumfilm-sorozatot 2009-ben kezdte el forgatni Cseke Eszter & S. Takács András, még egyetemistaként. Munkájuk során bejárták az egész világot Afganisztántól az Északi-sarkkörig, filmjeiket számtalan díjjal jutalmazták világszerte. Jelenleg Balin élnek, ott született második gyermekük is. Ez a beszélgetés egy ritka alkalom a velük való találkozásra.

Eszter és András most már két kisgyerekkel együtt utaznak, érdekes helyeket és embereket kutatnak fel, elénk tárva földünk különleges kultúráit. Forgattak Ferenc pápával és a dalai lámával is, a diktátorok gyermekeiről szóló sorozatukat több mint 100 országban vetítették, a születésről és a gyerekkori traumák feldolgozásáról szóló On the Spot-évadok a nemzetközi közszolgálati televíziózás jelentős alkotásai.

Az On the Spot Books sikerkönyvei megvásárolhatóak lesznek a helyszínen, így A HOSSZÚ ÉLET TITKAI és Robin Lim világhírű bába frissen megjelent kötetei, a VÁRANDÓSSÁG és a GYERMEKÁGY is.

Kapunyitás: 19:30
Kezdés: 20:00

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat