Program


Triász koncert - Elveszett dalok

Triász koncert - Elveszett dalok

A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai , már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 20. péntek, 19:00

Triász koncert - Elveszett dalok

A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai , már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. Az érdekes felállású csapat tagjai a következők: KÁLMÁN GYÖRGY (ének), eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE. SIPOS PÉTER (ének) eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: IRIGY HÓNALJMIRIGY. JANKAI BÉLA (billentyűk) eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER, OMEGA.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba.”

Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat