Program


Tudatos utazás - zero waste utazás

Tudatos utazás - zero waste utazás

Hogyan lehet az utazás tartalmas, élvezhető úgy is, hogy azzal nem okozunk kárt más kultúrákban, élőlényekben és a természetben? Kocsis Dórának és Németh Edvárdnak, a Talpalatnyi Történetek blog íróinak előadása a felelős utazásról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 29. szerda, 20:00

Zero Waste utazás – Hogyan utazz felelősen?

Hogyan lehet az utazás tartalmas, élvezhető úgy is, hogy azzal nem okozunk kárt más kultúrákban, élőlényekben és a természetben? Kocsis Dórának és Németh Edvárdnak, a Talpalatnyi Történetek blog íróinak előadása a felelős utazásról.

Dóri és Edvárd eddig 4 kontinens 51 országában jártak. Nekivágtak már a nagyvilágnak, úgy hogy egy évig haza sem tértek, de rövidebb utazásokat is tesznek közeli és távoli országokba. A világban szerzett tapasztalataink nem csak nyitottabbá, elfogadóbbá tették őket más kultúrák, országok iránt, hanem az utazások hatására gyökeresen megváltoztatták életmódjukat: azóta ugyanis nemcsak a tudatos utazásra, hanem a hulladékmentességre is törekszenek. Talpalatnyi történetek nevű blogjukon arra inspirálnak, hogy mindenki tud tenni bolygónk elfogyasztása ellen, ráadásul úgy hogy az közben örömteli és felszabadító legyen. Még akkor is, amikor útra kelünk. Előadásukon arról mesélnek, mi az utazó felelőssége, hogyan lehet felkészülni egy utazásra vagy egyáltalán bevezetni életmódunkba a hulladék csökkentést. Ennek megvalósítására konkrét tippeket is kaptok tőlük.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat