Program


Túlóra

Túlóra

Katarina 25. - Fejlődéstörténet.- Megszállottság. - Döntések.- Felelősség. - Igazságvágy. -Tudásszomj. A fejlődéshez szükségszerűen kapcsolódik egy férfi is. Egy étterem konyhájától a Koncertterem karmesteréig. A viszony, ami elindítja egy olyan úton, aminek köszönhetően az egész élete átértékelődik és megváltozik.

A szöveget Lisa Langseth – A karmester szeretője című drámája alapján (Teplán Ágnes fordításának felhasználásával) írta Vadász Krisztina és Pálya Pompónia. Külön köszönet Bodor Pannának, Soltenszky Ráhelnek  és Mucsi Balázsnak.

Fiatal színművészünket, Pálya Pompóniát láthatják ebben az előadásban, melyet Vadász Krisztina rendezett, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetemen idén diplomázik, Horváth Csaba fizikai színház tagozatos osztályának rendező-koreográfus szakos hallgatójaként. A darab 2018-ban meghívást kapott a legjobb monodrámák és stúdiószínházi előadások fesztiváljára a MOST FESZT-re. A szervezők több, mint 50 pályázó közül választották ki azt a 4 monodrámát és 5 stúdiószínházi előadást, amely véleményük szerint reprezentálja azt a sokszínűséget, ami a produkciók alkotóinak munkáját jellemzi.

Előadja: Pálya Pompónia monodrámája
Rendező: Vadász Krisztina

Ajánló


Traccs! Nyíregyháza legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk…

Párizsban halálos a szerelem, és rózsaszín a köd. Felhőtlen szórakozást ígérő, klasszikus bohózat…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat