Program


UPeramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás

UPeramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás

UP-era mesék Papagenoval
Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 30. vasárnap, 10:30


Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai, és a Budapesti Fesztiválzenekar Kakaókoncertjei után, most az újpesti UP rendezvénytérben várja a családokat.
Az előadásokon a gyerekek találkozhatnak sőt együtt játszhatnak, énekelhetnek  Papagénoval ( Hábetler András) és sok más híres operahőssel ( FareMido Operatársulat tagjai ), közben megismerkednek Mozart, Händel, Rossini, Donizetti,  Verdi és más zeneszerzők legnépszerűbb operáival.
Ha igényes, tartalmas és szórakoztató hétvégi programot keres, és nem bánja, hogy gyermeke közben megszereti a klasszikus zenét és az operát, akkor jöjjenek el együtt a FareMido Operatársulat gyermekkoncertjére!
Mert nem lehet elég korán kezdeni!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat