Program


Út a legjobb önmagadhoz a láthatatlan energiákon keresztül - hatnapos elvonulás

Út a legjobb önmagadhoz a láthatatlan energiákon keresztül - hatnapos elvonulás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 25. kedd, 8:30

Időpont: 2020. augusztus 25-30.

Helyszín: 6413 Kunfehértó (Bács-Kiskun megye) Sport tábor, Tábor utca 27.

A hatnapos elvonuláson a következő programok segítségével fedezheted fel belső forrásaidat:

-         Miért jöttem és mit várok ettől a hat naptól,

-         Ki vagyok most, és kivé szeretnék válni,

-         A születési traumák feldolgozása.
A fogantatás, a várandósság, a születés körüli és a megszületés utáni időszakokban keletkező nehézségek működtetik életünk szinte minden területét és minden mozzanatát. Amennyiben ezeket a traumákat feldolgozzuk, képessé válsz megváltoztatni és átírni a megszokott programjaidat. Amikor kialakul a megértés, képessé válsz arra, hogy új programokkal létezz tovább és éld a mindennapjaidat.

-         Rátalálás a belső forrásra.
Hogyan tudsz úgy gondolkodni és cselekedni, hogy a belső forrásaidat, az univerzumot tudd segítségül hívni és a szeretet teréből éld a mindennapjaidat.

-         Mentális erő kiaknázása a fizikai erő helyett.
Megtanuljuk a fizikai erő helyett a mentális erő működtetését és azt, hogy hogyan lehet ezt a hétköznapi életben is könnyen alkalmazni.
Sokszor csak erőből szeretnénk elérni dolgokat úgy, hogy csakazértis megcsináljuk, kitartunk, küzdünk. Elsajátítjuk, hogyan lehet ezt felülírni úgy, hogy könnyedén és örömteli módon, az utat is élvezve érd el a céljaidat.

-         Saját magam elfogadása, testem és lelkem elfogadása.
Módszert kapsz a benned létező érzelmi minták működtetésének felismerésére és átprogramozására. Megtanulod, hogyan lehet neheztelés, harag, düh, bizonytalanság, döntésképtelenség, halogatás és kényszeresség nélkül, a mástól való függőségtől, a dactól, sértődöttségtől megszabadulva a feltétel nélküli szeretet teréből működtetni a mindennapjaidat.

Képes leszel elengedni a szeretet fogalmához eddig hozzárakódott negatív programokat, ha eddig a szeretet megéléséhez hozzátartozott a bizalmatlanság, az erőszak, a bántalmazás, kihasználtság az állati ösztönök levezetésén keresztül, az értéktelenség ítélete, az elfogadás hiánya, irritáció és az irreális elvárások.

Megtanulod, hogyan tudod megkülönböztetni ezt a sok rosszt a szeretettől és helyettük tiszta szeretettel kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz, megélni a valódi szeretetet.

-         A céljaim elérése gyakorlat.

-         Zárás és összegzés.

 

A részvételhez kötelező a regisztráció.

További információk a https://www.kriskomariagyogycentrum.hu/ut-a-legjobb-onmagadhoz-a-lathatatlan-energiakon-keresztul/ oldalon.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat