Program


Aktuális előadások




JANUÁR 18. CSÜTÖRTÖK 18.00
FÖLD-HOLD-NAP

FEBRUÁR 15. CSÜTÖRTÖK 18.00
BOLYGÓK A NAPRENDSZERBEN

MÁRCIUS 21. CSÜTÖRTÖK 18.00
BOLYGÓK MÁS CSILLAGOK KÖRÜL

ÁPRILIS 18. CSÜTÖRTÖK 18.00
A FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLET LEHETŐSÉGEI

MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK 18.00
EXTRÉM CSILLAGOK ÉS A TEJÚTRENDSZER SZERKEZETE

JÚNIUS 20. CSÜTÖRTÖK 18.00
GALAXISOK ÉS GALAXISHALMAZOK A TÁGULÓ VILÁGEGYETEMBEN

Az előadássorozat a csillagászati kutatás új horizontjaiba és kulisszatitkaiba nyújt bepillantást, és személyes beszélgetésre kínál lehetőséget a csillagásszal a tudományterület jelenéről és jövőjéről. A sorozat célja a legújabb felfedezések és új felismerések bemutatása a nagyközönség számára is érthető és szórakoztató formában. Az utazás során kalauzunk Kiss László Széchenyi-díjas csillagász, az Élő csillagászat c. online műsorfolyam házigazdája, aki erre a különleges hat alkalomra személyesen várja a kozmosz titkai iránt érdeklődőket. Az előadásokról nem készül videofelvétel – legyen ez unikális és megismételhetetlen élmény minden résztvevőnek!

A hatrészes előadássorozat tematikáját tekintve felöleli a teljes Naprendszerünket, más csillagok körüli bolygókat, és a földönkívüli élet lehetőségeit. A bolygórendszerektől tovább haladva megismerhetjük az extrém csillagok világát, a Tejút szerkezetét, majd a tudós képzeletbeli űrhajóján a táguló Világegyetem galaxishalmazainak útvesztőjében kalandozhatunk el. Egy előadássorozatban tehát megtudhatunk szinte mindent az Univerzumról, az előadás végén pedig egy mobilapplikáción keresztüli kvíz garantálja, hogy a vendégek választ kapjanak kérdéseikre is!

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Családi programunk egy vezetett túrával indul a turjánvidék fokozottan védett láprétje mentén, majd a Pákász-tanya bemutatópontunkon folytatódik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat