Program


Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 18:30

Brazília – A karneválok földjén

Előadó: Mátai András, az utazgatok.hu blog szerzője és alapítója

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…
A karnevál szóról nagy valószínűséggel mindenkinek a riói karnevál ugrik be elsőként. A riói karnevál viszont csak egy a sokból. Két egymást követő évben nekem három különböző helyen is volt szerencsém a helyiekkel fergeteges módon ünnepelni. Voltunk egy kisvárosban Brazília mélyén, ahol több tízezer fiatal mulatott együtt, de voltunk a világ legnagyobb és legőrültebb karneváljának aposztrofált Carnaval de Salvador de Bahia-n is, ahol két teljesen más világ találkozott, szó szerint egy kordonnal elválasztva egymástól. Aztán persze ellátogattunk a riói karneválra is, ahol egyik nap Copacabana forró homokjában buliztunk, másnap pedig a karneválok stadionjában, a Sambadrome-ban. Az előadáson a karneváli élményeken kívül rengeteg kalandot és érdekességet is megosztok a helyiekről és az egész országról. Sőt, néha, egy-egy gondolat erejéig még Kolumbiába is visszakanyarodunk.”

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat