Program


Üzenet

Üzenet

Egy irodában zajlanak az események, a társadalom 4 jellegzetes figurája jelenik meg a szemünk előtt, akik semmittevően tengetik életüket. Komikus helyzetek sokaságát élik át így, főleg mikor megérkezik az Üzenet Kossuth Lajostól. Ekkor felbolydul az életük…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Egyfajta társadalomkritikát is bemutat a darab, nem a megszokott, hanem egy kicsit abszurdba hajló  humorral fűszerezve. A helyzet utal a régi rendszerre, de akár utópikus is lehet a helyzetek sokasága.

Verebes István 1979-ben írt Üzenet című színdarabját mutatja be  Muharay Színház Társulata

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat