Program


Válogatáskazi - avagy - szomjas fiúk tolják a kakaót

Válogatáskazi - avagy - szomjas fiúk tolják a kakaót

Papás-mamás a csendespihenő alatt, üvegezés a házibuliban, sátortábor, szégyenkezés az áltisiben, szerelem-szex-gyengédség rovat, félbemaradt Kacsamesék, első menstruáció, első csók, első petting, menő és ciki srácok, meg örök szerelmek.
Megvan?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 30. hétfő, 19:30

Válogatáskazi – avagy - szomjas fiúk tolják a kakaót 16+
(Az E-Mancik Színházi Manufaktúra előadása)

Papás-mamás a csendespihenő alatt, üvegezés a házibuliban, sátortábor, szégyenkezés az áltisiben, szerelem-szex-gyengédség rovat, félbemaradt Kacsamesék, első menstruáció, első csók, első petting, menő és ciki srácok, meg örök szerelmek.
Megvan?

A „Szomjas férfiak sört isznak helyettem” alkotócsapata újra tükörbe néz. Most gyerekkori naplóik, levelezéseik, verseik, és felnőttként megfogalmazott reflexióik segítségével keresik a választ arra, hogy kik voltunk, vagyunk, és hogyan lettünk azok, akik.

A háttér a nyolcvanas-kilencvenes évek Magyarországa, de hát kinek mi. A lényeg úgyis az, hogy hogyan lettünk a világot tökéletesen értő kislányokból fogalmatlan kamaszok, majd eltévedt felnőttek.
Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk.

Írták: Dobra Mária, Máthé Zsolt Sárközi-Nagy Ilona, Szirmai Melinda, Tarr Judit
Zene és zongorakíséret: Nyitrai László
Előadják: Dobra Mária, Sárközi-Nagy Ilona, Szirmai Melinda, Tarr Judit
Rendező: Máthé Zsolt

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!
Az előadás hossza: kb. 80 perc

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat