Program


Van Gogh vibráló és sugárzó belső képei

Van Gogh vibráló és sugárzó belső képei

„A szívemet és a lelkemet beleöltem a munkámba, és ettől elvesztettem az eszemet.” – írta magáról Van Gogh. Több mint 100 éve kíváncsian fürkésszük a festményeit, próbáljuk őt megérteni, az életét övező legendákat felderíteni, a lelki és alkotói szenvedéseit értelmezni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 18:00

A Zoom linket a https://www.mutargyakejszakaja.hu/mutargyak-ejszakaja-extra oldalon történő regisztráció után emailben küldjük el.

Van Gogh vibráló és sugárzó belső képei

„A szívemet és a lelkemet beleöltem a munkámba, és ettől elvesztettem az eszemet.” – írta magáról Van Gogh. Több mint 100 éve kíváncsian fürkésszük a festményeit, próbáljuk őt megérteni, az életét övező legendákat felderíteni, a lelki és alkotói szenvedéseit értelmezni. Élete során nem ismerték fel tehetségét, de a benne rejlő nyughatatlanság, a nem-lankadó útkeresés szélsőséges megnyilvánulásai mára már beemelték őt a művészettörténet nagyjai közé. Az előadás során a festményein és a testvérének írt levelein keresztül új utakat keresünk Van Gogh-hoz.

Előadó: Zaray Szilvia

Boritókép: Van Gogh: Önarckép Paul Gauguin számára - RÉSZLET, 1888 (Fogg, Harvard Art Museums)

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat