Program


Varázsló birodalma - Színházi nyomozás
2

Varázsló birodalma - Színházi nyomozás

Az interaktív színházi előadás során egy valódi varázslót ismerhetnek meg a gyermekek, akivel együtt nyomoznak, miközben varázslatok sora tárul fel előttük.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 17:00

Varázsló birodalma - Színházi nyomozás

Az interaktív színházi előadás során egy valódi varázslót ismerhetnek meg a gyermekek, akivel együtt nyomoznak, miközben varázslatok sora tárul fel előttük.

Az igazi varázslónak sem könnyű nagy varázslóvá válni, ehhez a gyermekek segítségére is szükség van. Varázslóállatkája különös üzeneteket hagyott, hogy a varázsló meglelje őt, de vajon, miért is rejtőzött el?  A titkok egymás után tárulnak fel. A főszerep a közönségé, aki a történetet alakítja.


Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat