Program


Varázsló birodalma - Színházi nyomozás
2

Varázsló birodalma - Színházi nyomozás

Az interaktív színházi előadás során egy valódi varázslót ismerhetnek meg a gyermekek, akivel együtt nyomoznak, miközben varázslatok sora tárul fel előttük.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 17:00

Varázsló birodalma - Színházi nyomozás

Az interaktív színházi előadás során egy valódi varázslót ismerhetnek meg a gyermekek, akivel együtt nyomoznak, miközben varázslatok sora tárul fel előttük.

Az igazi varázslónak sem könnyű nagy varázslóvá válni, ehhez a gyermekek segítségére is szükség van. Varázslóállatkája különös üzeneteket hagyott, hogy a varázsló meglelje őt, de vajon, miért is rejtőzött el?  A titkok egymás után tárulnak fel. A főszerep a közönségé, aki a történetet alakítja.


Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat