Program


Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata

Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata

Zenekar a központban
Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 6. szerda, 19:30

Haydn: 2. (D-dúr) csellóverseny, Hob. VIIb:2
Bartók: Divertimento, BB 118

SZÜNET

A. Kraft: C-dúr csellóverseny, op. 4
Mozart: 39. (Esz-dúr) szimfónia, K. 543

Várdai István (cselló)
Manchester Camerata
Vezényel: Takács-Nagy Gábor

A csaknem félévszázados múltra visszatekintő Manchester Camerata megalakulása óta az egyik legszínvonalasabb brit zenekar, a világ legjobbjai közé azonban Takács-Nagy Gábor művészeti vezetése emelte. A Bartók–Pásztory-díjjal kitüntetett karmester elmondása szerint a határtalan bizalom az, ami ilyen eredményessé teszi közös munkájukat. A jazz, valamint a populáris és népi irányzatok iránt is nyitott, modern és merész zenekar 2015-ben a Zeneakadémián muzsikált először a magyar közönségnek – ahogyan akkor, úgy ezen az estén is Várdai Istvánnal, aki Haydn, valamint tanítványa (az Esterházy zenekar első csellistája), Antonín Kraft egy-egy versenyművét játssza majd. A zenekar Mozart 39. szimfóniája mellett Bartók Divertimentójával kedveskedik a magyar közönségnek.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat