Program


Várjuk a Mikulást! (Világhírű mesedalok) - GYERMEKKONCERT
4

Várjuk a Mikulást! (Világhírű mesedalok) - GYERMEKKONCERT

A rendhagyó koncert során a lurkók közösen fakadhatnak dalra a művészekkel, s végül a felnőttek is bebizonyíthatják, hogy egyszer ők is voltak gyerekek, hiszen a Vuk, a Mézga család, a Paff a bűvös sárkány vagy Süsü már más korosztályt csábít éneklésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 15:00

VILÁGHÍRŰ MESEDALOK – Koncert gyerekeknek

A Gergely Theáter 2019 őszétől a gyerekek és természetesen szüleik-nagyszüleik számára egy új, formabontó családi programmal kedveskedik. Az EMERTON-díjas Gergely Róbert rendezte interaktív zenés családi produkcióban a televízióból, mozivászonról és a színházból egyaránt ismert csodálatos melódiák, világhírű mesedalok - a teljesség igénye nélkül Oroszlánkirály, Aladdin, Micimackó, Tarzan, Kis hableány - kerülnek élőben feldolgozásra, mai, korszerű hangzásvilágban.

A rendhagyó koncert során a lurkók közösen fakadhatnak dalra a művészekkel, s végül a felnőttek is bebizonyíthatják, hogy egyszer ők is voltak gyerekek, hiszen a Vuk, a Mézga család, a Paff a bűvös sárkány vagy Süsü már más korosztályt csábít éneklésre. A fülbemászó dallamokat játékos feladatok révén kedves és minden bizonnyal vicces pillanatok, valamint vetítés teszi felejthetetlenné. így a műsor méltán számít a legkisebbek, a nagyobbacskák és a felnőttek figyelmére is.

A fellépő, újgenerációs aranytorkú művészek (pl. Némedi Varga Tímea, Török Anna, Békefi Viktória, Angler Balázs, Katz Zsófi,Takáts Máté,Moravszki Enikő) egytől egyig Magyarország fényes jövő előtt álló musicalszínészei, akik estéről estére olyan patinás kőszínházakban lépnek fel, mint a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Magyar Színház vagy a József Attila Színház.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat