Program


Várkert Jóga - Kaptay Annamária - deepWORK

Várkert Jóga - Kaptay Annamária - deepWORK

A deepWORK a klasszikus jóga alapjaira épülő, dinamikus, intenzív, ugyanakkor egyszerűen követhető mozdulatsorokból álló, különleges óratípus. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a rengeteg pozitív energia!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 26. hétfő, 19:00

Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning, melyben a mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzés-gyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció.

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés 18.00-tól.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

A házirend itt érhető el

 

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat