Program


Véssey Gábor festményeinek és szobrainak kiállítása

Véssey Gábor festményeinek és szobrainak kiállítása

Véssey Gábor festőművész, az MMA rendes tagjának képeiből, a művész 70. születésnapja alkalmából.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A tárlat az utóbbi 30 év képeiből válogat. A művész által gyakorolt képzőművészeti műfajok közül az olajtempera táblaképei, valamint szobrai lesznek láthatók. Figurális képei ironikus és expresszív hangvételükkel reflektálnak mindennapi világunkra. A legújabb festményei mellett láthatók lesznek együtt eddig még ki nem állított képsorozatai is, amelyekben Véssey Gábor a hozzá közel álló alkotók munkáira hommage-okban és parafrázisokban reflektál.

A kiállítás alkalmából a MMA Kiadó összefoglaló albumot jelentet meg.

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozat

A kiállítás látogatható: 2018 október 2. – november 18.

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat