Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

Ami a mindennapokban frusztráló és már-már elviselhetetlenül kényelmetlen, az a színházi közegben a legjobb kellékünk lehet. Hogyan válhat érzelmeink kifejező eszközévé a járvány óta használt védelmi maszkunk? A fix távolságtartás jelenthet egy mély szakadékot, ugyanakkor egy láthatatlan köteléket is. Várunk benneteket szeretettel egy közös kísérletezésre, melyben mozgáson alapuló színházi eszközökkel próbáljuk megtartani a fizikai távolságot úgy, hogy közben közelebb kerülünk egymáshoz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 17. kedd, 19:00

időtartam: perc: 120 perc
korosztály: 18+

Foglalkozástartók:

Bot Ádám táncos, alkotó-előadó. Alkotóként a tánc-, színház- és performansz művészet határán egyensúlyozó alkotások létrehozása foglalkoztatják, keresve a téradaptivitás és összművészetiség lehetőségeit. 

Lakos Fanni színész/színházi alkotó. Rendszeresen tart különböző tematikájú workshopokat színészeknek, illetve színházkedvelőknek egyaránt. Mesterkurzusokon szerzett tapasztalataiból alakította ki saját metodikáját, amelyet könnyedén alakít az aktuális csoportjaihoz, így izgalmasak lehetnek a foglalkozásai mindazok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes színpadi tapasztattal.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

bohózat két felvonásban

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


keserves bohózat két részben

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat