Program


Aktuális előadások



Hazai viszonylatban egyedülálló kezdeményezés a Kokopelli Jazz Matiné, melynek keretében a Strausz Eszter, Vörös Niki és Vörös László alapította héttagú jazzegyüttes óvodás és kisiskolás gyerekeknek ad interaktív, játékos koncerteket. Céljuk, hogy saját szerzeményeiket és szövegeiket előadva a jazz segítségével életben tartsák a gyerekek rögtönzőkészségét, és az improvizációk által előmozdítsák a kreatív problémamegoldás kialakulását és mindennapi alkalmazását. A két műsorvezető (Eszter és Niki) játékokkal, bábokkal és izgalmas feladatokkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik így a koncert alatt végig kapcsolatban maradnak a zenekarral. A szerzemények mai kor gyermekeihez igazodó szövegezése, a folyamatos interakció és a számos kellék használata révén a gyerekeket észrevétlenül öleli körbe a jazz telített harmóniavilága, változatos ritmusképletekkel, pezsgő instrumentális improvizációs részekkel, a jazztörténet híresebb átirataival és a fúvós szekció változatos szólóival. Az előadás részei a zene megértését segítő, rövid hangszerbemutatók is, amelyek a zenélés élményét megfoghatóbbá és érthetőbbé teszik.

A Kokopelli interaktív és improvizatív előadásmódjából kifolyólag többféle közönséghez is tud kapcsolódni; a műsor specializálható óvodás és/vagy iskolás közönség számára. Az előadás tartalma real time-ban is alakítható a közönség reakciói szerint.

Ajánló


Palya Bea a Selymeim sorozatában a számára jelentős, inspiráló női előadókat, énekes-dalszerzőket látja vendégül, mutatja be a hazai közönségnek.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat