Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Erdélyi-Szigethegység
3

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Erdélyi-Szigethegység

Április 19-én, a KMO-ban Radics Tamás túravezető ismeretterjesztő előadásában Erdélybe látogatunk képzeletben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 19. szerda, 18:00

Erdélyi-szigethegység - kis területen, nagy változatosság!

A közel egyharmad magyarországnyi területű Erdélyi-szigethegység a határhoz legközelebb eső magashegység. Geológiai értelemben véve nem homogén tömb, hanem páratlan változatosságú táj, amelynek legmagasabb pontjai 1800 méter fölé emelkednek. Ősi misztikummal rendelkező vidék, amelynek valamennyi pontjáról visszaköszön a történelem. Ettől függetlenül gyephavasi gerincein túrázva, vad lucfenyveseit járva a szabadság és a természetközeliség érzése ragadja el a hátizsákos vándort egy életen át meghatározóvá téve ezzel a szigethegységbe tett utazásokat.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat