Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Kárpátok
2

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Kárpátok

A Kárpátok fantasztikus tajait mutatja be Radics Tamás túravezető, Világjáró sorozat következő előadásán a KMO-ban. Az előadás mellett áfonyalikőrrel és vendégváró falatkákkal várjuk a vendégeket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 7. szerda, 18:00

Világjáró
Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással
Kárpátok

A Kárpátok páratlan változatossággal vonultatja fel hegyeit a bakancsos turisták számára. Számos hegység azonban az ismeretlenség homályába vész a híresebb és könnyebben megközelíthető túraterepekkel szemben, így hát bakancsot húzunk és "nagytáskát" ragadunk, hogy  megismerkedjünk a hegykoszorú méltatlanul hanyagolt tagjaival. Radics Tamás túravezető, fotográfus, több mint tíz éve járja és fotózza a Kárpátokat.

Évzáró előadásában megismerhetjük többek között az Árvai-Beszkidek, a Sípi-Fátra, a Selmeci-hegység, a Besszádok, a Csalhó, a Kapacina-hegység és a Páring hegyvilágát valamint, a Békás-szorosban található Mária-kő újonnan megnyitott túraútvonalát is.

A következő meglepetéssel készülünk a decemberi alkalommal:
Áfonyalikőrrel és vendégváró falatkákkal (mititei vagy más néven mics, padlizsánkrém, zakuszka) várjuk a résztvevőket.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat