Program


Villon TV

Villon TV

Előadásunk, egy televíziós napi műsorfolyam görbe tükre, parodisztikus, intrikus elemekkel vegyítve. Szándékunkban állt, hogy egyfajta retro hangulatot teremtsünk az előadás során, így a műsorok felvezetését, a már-már kultikussá vált televíziós bemondók stílusában adjuk elő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Villon TV

Francois Villon munkássága, középkori hangvétele mellett is remekül illeszkedik a XXI. századi világunk kereteibe. Előadásunk, egy televíziós napi műsorfolyam görbe tükre, parodisztikus, intrikus elemekkel vegyítve. Szándékunkban állt, hogy egyfajta retro hangulatot teremtsünk az előadás során, így a műsorok felvezetését, a már-már kultikussá vált televíziós bemondók stílusában adjuk elő. A darab lezárása is a közszolgálati televízió műsorának zárására hajaz. A különböző televíziós formátumok, más-más színvonalon töltik be kultúraközvetítő szerepüket, és mégis Villon verseivel összeszőve remek elegyet alkotnak.

A költő hozzáállása mindig is rendkívül kritikus volt a hatalom természetével szemben, így nálunk sem maradhat el a társadalomkritika, és a mindenkori hatalom kifigurázása sem.

Hogy hangzik A szív és a test vitája a „Csernus showban”?  

Miként szerepelne Villon mester egy a parlamenti patkóban kibontakozó vita során?

A napjainkban trashnek számító Teleshopba vajon hogyan illeszkednek a középkori költészet egyik legnagyobbjának sorai?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget pikírt humorú előadásunk.

„ A játék már nem babra megy
Oda a test s talán a lélek;
Aki veszít, későn bánja meg,
S fizetheti a szörnyű véget;”
(Francois Villon)

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Johan Inger – William Forsythe – Hans van Manen – Sol León – Paul Lightfoot ESZEVESZETT TÁNC Négy egyfelvonásos balett három részben Örvény, A tökéletesség szédítő ereje, 5 tangó, Sad Case

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat