Program


VI.OPEN FESZTIVÁL: Cserepes Gyula:Az érzékszervek gimnasztikája

VI.OPEN FESZTIVÁL: Cserepes Gyula:Az érzékszervek gimnasztikája

Az eseményekben a pandémia okozta állapotokra és személyes, városlakói igényeinkre egyaránt reflektálunk, mindezt karaoken, foglalkozáson, szókimondó buffon workshopon keresztül. Közös feldolgozás, közös alkotás, közös élmény.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 19:00

A 2021-es OPEN Fesztivál keretein belül Cserepes Gyula koreográfus, táncművész, táncpedagógus egy olyan mozgás alapú kurzust tart az érdeklődőknek, aminek során az öt érzékszerv megmozgatásán van a hangsúly. A látás mellett, a hallás, ízlelés, szaglás és tapintás szerveinek felfedezése, átmozgatása által kiváltott érzékenyebb figyelmi állapotban olyan játékos feladatokkal fogunk foglalkozni, amik fejlesztik a testtudatot, a térérzékelés képességét és a ritmuskészséget. A kurzusra válogatott feladatok egyrészt Gyula sok éves alkotói és pedagógusi tapasztalatain, másrészt Szergej Vaszilyevics Hippiusz gyakorlatainak 1967-ben kiadott gyűjteményén alapulnak.

Előadó: Cserepes Gyula

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat