Program


VI.OPEN FESZTIVÁL:  Lakos Fanni:Közeledés a távolságban

VI.OPEN FESZTIVÁL: Lakos Fanni:Közeledés a távolságban

Az eseményekben a pandémia okozta állapotokra és személyes, városlakói igényeinkre egyaránt reflektálunk, mindezt karaoken, foglalkozáson, szókimondó buffon workshopon keresztül. Közös feldolgozás, közös alkotás, közös élmény.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 17. szerda, 19:00

A fix távolságtartás jelenthet egy mély szakadékot, ugyanakkor egy láthatatlan köteléket is. A járvány sok új határt épített ki, különféle falat emelt közénk. Várunk benneteket szeretettel egy közös kísérletezésre, melyben mozgáson, energia-cseréken alapuló színházi eszközökkel próbáljuk megkeresni és újra csomózni az elszakadt vagy túl hosszúra nyúlt szálakat. Egy workshop azoknak, akik magukkal is és eddig ismeretlen arcokkal is szívesen felveszik újra a kapcsolatot az offline térben!

Előadó: Lakos Fanni

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat