Program


Vízipók-csodapók - vetítés a Víz Világnapja alkalmából

Vízipók-csodapók - vetítés a Víz Világnapja alkalmából

Rendező: Haui József, Szabó Szabolcs, Szombati Szabó Csaba

Vetítés a Víz Világnapja alkalmából március 23-án 10 órától. A filmet követően játékos előadás következik a WWF Magyarország szervezésében.

Az egészestés film a rajzfilmsorozat első két szériájának egyes epizódjaiból készült, amelyeket összekötő jelenetekkel egészítettek ki. A Mozinet forgalmazásában a digitálisan felújított változat kerül a mozikba, hogy a gyermekek és szülők, újabb generációi is megismerkedhessenek ezzel az örökzöld, magyar klasszikus mesével.

Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megérti, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet rendes (pók). Az 1983-ban készült egészestés rajzfilm digitálisan felújítva kerül a mozikba, hogy szülők és gyermekek egy újabb generációja ismerkedhessen meg az élővizek kedves és gyakran mókás kis lakóival, miközben megtanulhatják, hogy a barátság és környezetünk védelme egyaránt fontos ahhoz, hogy bolygónk élhető hely maradjon.

Ajánló


A világ ütős szemmel - ez is lehetne a Talamba koncertjének címe. Az…

Agatha Christie... és már senki sem! avagy Tíz kicsi néger

Rendező: Philippe Godeau Szereplők: Omar Sy, Germaine Acogny, Lionel Louis Basse, Fatoumata Diawara


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat