Program


Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

Az MTA és a Detectivity által közösen fejlesztett új érzékenyítő játék célja a kelet-európai szocializmuson belüli ellenállás érzékeltetése, egy olyan történelmi korszak bemutatása, amelynek légköre kihat mai társadalmunkra is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 17. csütörtök, 19:00

Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

A játék - mely ugyan fiktív, de valóságos alapja van - két térben zajlik. Az egyikben megismerjük az 1970-es évek végén a Kádár- rendszerrel szemben szkeptikus érzelmeket tápláló fiatal szereplőket, a másik szobában pedig megtudjuk, hogyan alakult a sorsuk napjainkig. A két szobában tevékenykedő játékosoknak közösen kell összerakniuk a történetet, a két idősík szorosan összefügg.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat