Program


VR Vidámpark ajándékjegy - HORROR csomag
10

VR Vidámpark ajándékjegy - HORROR csomag

Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez is rátok vár! Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok...

Aktuális előadások


VR Vidámpark ajándékjegy - HORROR csomag

Ha imádjátok a horrorfilmeket, rajongtok a félelmetes játékokért, vagy csak próbára tennétek egymást, akkor ezt a csomagot nektek találtuk ki! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához… Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez is rátok vár! Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…

A csomag része a Dark side of Anubis hyperreality-élményünk is, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek. A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében. Technikai okok miatt a Dark side of Anubis élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani.

A csomag 6 élményt/játékot (Rémálom a hotelben, Five Nigths at Freddy’s VR: Help Wanted, Rettegés a tolószékben, Affected: The Manor, Zombyte, Dark side of Anubis) tartalmaz, és mindet fejenként egyszer lehet átélni. A teljes program kb. másfél óráig tart.


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánló


A Nemzeti Hauszmann Program keretében újjászületett épület, a Lovarda, a Budai Várséták tematikus…

A „BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum” kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa…

A kiállítás egyelőre csak csoportos tárlatvezetéseken és védettségi igazolvánnyal látogatható. A kedvezmények a…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat