Program


VUK - mesemusical

VUK - mesemusical

Fekete István regénye nyomán
a Pódium Színház bemutatja:

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 16:00

Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti rókavárban. A rókaszülők szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák, de a rókacsaládot egy a vadász és kutyája elpusztítja. Egyedül Vuk éli túl a támadást. Vuk örökölte nagyapja legendás hírű vérét, szimatát, vadászszenvedélyét. Nagybátyja, a magányos Karak, pártfogásába veszi, és a kis rókát könnyedén tanítja meg a „szabad nép” életének minden fortélyára. Egyik éjszakai zsákmányszerző körútja során a vadász kertjébe is eljut, s rátalál Cselére a rókalányra, majd Karak segítségével kiszabadítják a fogságból. Ám nemsokára Karak is áldozatul esik az embernek. A darab vége felé vidám színként jelennek meg a becsípett libák, hogy ismét mosolyt varázsoljanak a gyerekek arcára.
 
Vuk: Pallós Tibor
Karak: Várfi Sándor
Csele: Gáliczki Nikoletta 
Sut, Gáspár: Gieler Csaba / Szabó Arnold 
Nyau, Unka, Lady Gágá: Bednai Natália
Vahur: Habány Tamás
 
Színpadra alkalmazta: Bednai Natália
Rendező: Gieler CsabaIdőtartam: 60 perc

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat