Program


When The Music’s Over – re-imagine The Doors - Nóvé/ iamyank/Vangel + Mayberian Sanskülotts

When The Music’s Over – re-imagine The Doors - Nóvé/ iamyank/Vangel + Mayberian Sanskülotts

A Mayberian Sanskülotts a káposztásmegyeri panelek között visszhangzó nyarak magányát dalba foglaló akusztikus duóból nőtte ki magát a magyar underground könnyűzenei élet egyik meghatározó zenekarává. Az alapító tagok, Balogh Gallusz és Csordás Zita, 2010-ben, egy véletlennek köszönhették első koncertjüket és a nyolcvanas évek magyar undergroundját idéző dalaikat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 26. hétfő, 19:30

 Ezek a kamaszkor végének varázslatos szenvedéseit, a néha mindenkit behálózó szomorúságot és a lakótelepen lenyugvó nap fényét zárták kazettarecsegésbe, majd az évek során egyre bővülő tagsággal és zenei eszköztárral, a shoegaze és a dreampop felé kanyarodva építették tovább privát álomvilágukat. A mára hat tagot számláló zenekar lassan levetkőzte magáról a külvárosi spleen-t, és elmélyítette kapcsolatát a 2000-es évek előtti időket idéző szinti és dobhangzásokkal.

A huszadik század és azon belül a vad hatvanas évek egyik legikonikusabb és legnagyobb hatású zenekara volt a The Doors, élén Jim Morrison frontemberrel. A bohém énekes-költő és zenekara már-már földöntúli hatással volt generációjára és az utánuk érkezők életére egyaránt.

A When The Music’s Over névre hallgató trió nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy a Doors-életművet dolgozzák át a XXI. század hangjára. Nóvé Soma, iamyank és Vangel Tibor külön-külön már sokszor bizonyították képességeiket, így együtt azonban ez a műsor hozta őket össze. A pszichedelikus hatvanas évek és napjaink elektronikus hangzása találkozik a Várkert Bazár falai között!

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnap: 08.27. 

Ajánlatunk


A zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Óz, a nagy varázsló. Fényes palotájában kincsek garmadáját gyűjtötte bátorságból, észből és emberi érzésekből. Varázshatalma akkora, hogy Dorottya tőle kér tanácsot, hogyan juthatna haza az álmok mesés birodalmából...

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat