Program


YBL POP - I Am Soyuz & Konkoi

YBL POP - I Am Soyuz & Konkoi

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal szóló tehetség mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 6. kedd, 20:00

I Am Soyuz

Bozoky Felicia Lili egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz, különleges utazások és zenei kalandok keveréke. Lili space pop, akusztikus és szintis hangzásaival varázsolja el a közönséget, miközben ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval játszik. Zenéjét a világjárás inspirálja – eltévedt már Las Vegasban, aludt az Északi-sarkvidéken, és végigbiciklizte Európát. Koncertjein a dalai mellett a vicces, meglepő és kalandos történeteiből is szemezget párat, így a zene mellett egy izgalmas élményt is kínál.

 

Konkoi

Grócz Bence szólóprojektje, a konkoi, a klasszikus és elektronikus zene tökéletes fúziója. Bence zenéje meditatív állapotot teremt a repetitív folyamatzene és a csendes, lüktető hangzásvilág váltakozásával. Koncertjei különleges atmoszférájú helyszíneken – mint a Hegyesdi Bányató vagy a régi szeszgyár – lenyűgözték a közönséget. A 2023-as Music Hungary Showcase Fesztivál után most újra a színpadon, hogy elvarázsoljon minket egyedülálló zenei világával.

 

Csatlakozz hozzánk augusztus 6-án és légy részese ennek a különleges zenei élménynek az I Am Soyuz és Konkoi előadásában!

 

Esőnap: 08.13. 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat