Program


ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

Közéletről, Közösségről, Kultúráról, Művészetről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 17:00

ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

Tudtad, hogy a koala a legbutább állat a világon? Kizárólag akkor ismeri fel egyetlen táplálékát, az eukaliptuszlevelet, ha a fán látja – ha kiteszed elé egy tányérra, inkább éhen hal, minthogy megkóstolja.

Tudtad, hogy ha megnyalnád a Nyilas B2 molekuláris felhőt a világűrben, málnaízű lenne? Az objektumot ugyanis ugyanaz az etil-formiát alkotja, amely a málna ízéért vagy a rum illatáért is felelős.

Tudtad, hogy a briteknél átlagosan háromszor annyi gyerek születik a zsidó családokban? És erre nincs tudományos magyarázatunk!

A Gólem Színház és Zsidó Előadóművészeti Központ közéleti, tudományos ismeretterjesztő magazinműsora havonta jelentkezik hasonló érdekességekkel – jelszavunk: Más hírek, másként. Arra keressük a választ, létezik-e, hogy a zsidók mindent másként látnak? Nálunk a vezető hírek között ugyanolyan fontos szerepet kap egy új bolygó születése, a gólyák vándorlásának megváltozott útvonala, vagy éppen a sóletfőzés egyedi megoldásai, mint a politikai élet legfrissebb történései. A nagyvilág legfontosabb eseményeit pedig olyan „szakértők” kommentálják, akiknek a legegyszerűbb hírtől is beindul a fantáziájuk, és csak egyetlen dologban tudnak megegyezni – mindannyian zsidók.

Kerekes-Katz Petra, Sándor Erzsi és Janklovics Péter hónapról hónapra izgatottan várják, mivel tud meglepni minket a világ – és Borgula András műsorvezető.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat