Program


Wolf Péter és barátai Zene világnapján

Wolf Péter és barátai Zene világnapján

Zene világnapja Illényi Katicával



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 19:00

Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet és más zenei programot is rendeznek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar már ötödik alkalommal szervez ez alkalomból hangversenyt.

Minden évben igyekeztünk valami különlegességgel meglepni a közönséget, volt már oratórikus koncert, világzenei lemezbemutató, tavaly pedig a Csillagok Háborúja zenéjét ihlető zenekari szvitet prezentáltuk a közönségnek. Idén Illényi Katicával ünnepelünk. A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész sokoldalúságát már megismerhette a miskolci publikum. 2018-as Újévi hangversenyünkön ugyanis hegedűjátéka mellett fantasztikus énekhangjával és különleges theremin játékával is elkápráztatta a nagyérdeműt. Most egy egész estét tölthetünk el vele 2018. szeptember 29-én a Miskolci Egyetem Díszaulájában. Népszerű darabok csendülnek majd fel, a különleges atmoszférájú teremben egy csodás szólista és Zenekarunk jóvoltából!

Vezényel:  Silló István
Közreműködők:  Illényi Katica

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat