Program


Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 26. szerda, 19:45

A Fesztiválzenekar karácsonyi koncertjeinek hagyománya úgy alakult ki, hogy 1983-ban csak az ünnepek alatt volt szabad a Zeneakadémia, ekkor mutatkozhatott be az együttes először a nagyközönségnek. Azóta szinte nem telik el úgy év, hogy a BFZ ne adna december végén rendhagyó ünnepi koncertet.A sorozat idén is folytatódik, a műsor alakulásába pedig a közönség tagjai is beleszólhatnak. Ők állíthatják össze az este programját egy ízekkel teli, bőséges zenei étlapról. „Olyan ez a koncert, mint egy becsomagolt ajándék, mint amikor egy kisgyerek előre megmondja, mit szeretne karácsonyra, de közben persze valamilyen meglepetésre is számít” – mondja az ünnepi hangverseny házigazdája, Fischer Iván.A Fesztiválzenekar talán az egyetlen szimfonikus zenekar a világon, melynek muzsikusai egyszerre játszanak nagyzenekari darabokat, kortárs és barokk kamaraműveket, jazzt és népzenét. Énekelni, sőt némelyek táncolni is tudnak, és bármikor zenét csiholnak elő néhány festékesvödörből vagy gyűszűből. Egy csapat, amelyik nem ismer lehetetlent. Egy klasszikus zenei koncert, ami izgalmas, szokatlan, mégis ünnepélyes.Fischer Iván természetesen több titkos ajándékkal is készül az este során. Ahogy Szecskay András, a Fesztiválzenekar kuratóriumának tagja fogalmaz: „Bízom Fischer Iván ízlésében, ismereteiben és választásában. Ez az ő karácsonyi meglepetése. Ha én mondanék valamit, csak odáig jutnék, amit amúgy is ismerek. Iván ennél távolabbra mutat, és eddig soha nem okozott csalódást.” Közönségünk másik tagja, Barta Tamás hozzáteszi: „Fischer úr minden egyes alkalommal újabb titkokat tár fel arról, mire képes ez a zenekar. Ez a csoda!”

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat