Program


Zenél a mozi: Elvis Presley-est

Zenél a mozi: Elvis Presley-est

ZENÉL A MOZI!
Filmvetítés és zenés előadás.
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 17:15

Április 6. szombat Elvis Presley-est
17.15 Börtönrock /Jailhouse Rock/ (amerikai zenés dráma, 96 perc, 1957. főszerepben: Elvis Presley és Judy Tyler, rendezte: Richard Thorpe)
A történet szerint főhősünk egy lány segítségére siet, de dulakodás közben véletlenül megöli a támadót, így szinte azonnal a börtönben találja magát. Unalmában megtanul gitározni, majd ottani cellatárásaival bandát alapítanak, és hamar az intézmény legnépszerűbb zenekarává növik ki magukat. Szabadulásuk után folytatják zenei pályafutásukat, de a sikernek sokszor súlyos ára van.

19.00 Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar koncert
A modern zenei megoldásokkal felütött rockabillyjükkel Európa-szerte nagy sikerrel koncertező budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A little less conversation vagy a Viva Las Vegas.
Tagok: Ed Philips – ének, Sonny – gitár, Singer – nagybőgő, Little Tommy – dobok.

Ajánlatunk


keserves bohózat két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat