Program


Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene? - OpeRandi

Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene? - OpeRandi

Az OpeRandi ezen estjén izgalmas randevún vehetnek részt Zólyomi Zsolt parfümőrrel és Mona Dániel zenetörténésszel, akik – bátran mondhatjuk – ezúttal az „orrunknál fogva vezetnek” minket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 26. szerda, 19:00

OpeRandi
Zenélhet-e az illat, avagy illatozhat-e a zene?

A Várkert Bazár új sorozata az OpeRandi egy különleges találkozási forma, ahol szó esik tudományról, divatról, gasztronómiáról és sok egyéb hétköznapi témáról úgy, hogy a beszélgetéseket az opera közege inspirálja. Ez alkalommal az illatok különleges világába repítjük el közönségünket, olyan kérdések mentén, mint, hogy vannak-e piano szagok vagy forte illatok? Léteznek-e akkordok a parfümök világában? Van-e jelentősége az orrnak a zene világában? Mit csinál egy parfümőr? Hogyan kerül középpontba ez az érzékszervünk egy-egy operában?

A sorozat szerkesztője és műsorvezetője: Bátor Anna

Vendégek: Zólyomi Zsolt parfümőr, Mona Dániel zenetörténész

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat