Program


Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével

Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével

Interaktív zenés foglalkozással, hangszerbemutatóval, játékokkal, tánccal és énekekkel várjuk a gyermekeket és szüleiket! 10:00 órától az óvódások számára tartunk foglalkozást a MOMKult kupolatermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 10:00

Zenés foglalkozás Znamenák Rita vezetésével
óvodás korosztály számára (3-6 év)

A kisebbekkel 10:00 órától Znamenák Rita zongora tanár és zenés foglalkozás vezető magyar gyermekdalokat, illetve népdalokat énekel. Az interaktív foglalkozáson különböző hangszerekkel ismerkedhetnek meg (pl. fuvola, furulya, citera, dob vagy akár metalofon, triangulum vagy doromb). Közös táncolás, zenélés, és körjátékok várják a gyerekeket és szüleiket!

A foglalkozás végén a gyerekek szabadon játszhatnak a ritmushangszerekkel, illetve kipróbálhatják a citerát és a gitárt is.

A program az Ars Sacra Fesztivál keretei között valósul meg.

Ajánlatunk


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat