Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Zorán az egyetlen a legendás Nagy Generáció tagjai közül, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint létforma továbbra is vonzza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. vasárnap, 19:00

Kecskeméten dupla előadással, 15 és 19 órakor várja közönségét.

Töretlen népszerűségének más oka is van: bő három évtizedes szólókarrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányt képviseli, mint pályája kezdetén. Soha nem a pillanatnyi sikerre, hanem a minőségre törekedett. Haknit nem vállal, zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, a versek gondolatai örökérvényűek.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat