Program


Zséda Colorum

Zséda Colorum

Időtlen, érzelmes, szenvedéllyel teli utazás ez, amiben klasszikus szerzők művei, jazz-örökzöldek, és Zséda saját dalainak átértelmezései szólalnak meg magyar, latin, francia, olasz, és angol nyelven.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 19:00

ZSÉDA COLORUM
Közreműködik a Talamba ütőegyüttes

Hol elmélyült és áhítatos, hol pezsgő, varázslatos színkavalkád, hol drámai erő! Ezt ígéri Zséda unikális előadása, mely merőben eltér a tőle megszokott pop vagy jazz koncertektől. Ebben a műsorban Zséda találkozik az ezerarcú-ezerszínű Talamba ütőegyüttessel, hogy körbeöleljék, és felemeljék Zséda hol lírai, hol drámai szopránját.  Izgalmas, formabontó, virtuóz hangszerelések, melyek a szakrális barokk zenétől, az impresszionista jazz-en és bossanován át a különleges, érzékeny pop átdolgozásokig igen széles spektrumát járják be a zenei univerzumnak.

A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat