Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: A világ tetején - Dina zenekar koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: A világ tetején - Dina zenekar koncert

A Dina Zenekar új projektjéhez olyan világszínvonalú zenei kiválóságok szegődtek, mint Balázs József zongoraművész, Czibere Jószef ütős, és oszlopos tagként maradt továbbra is a népzene verhetetlen virtuóza, Szokolay Dongó Balázs.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 5. csütörtök, 19:00

Pandzarisz Diánát joggal emlegetik a szefárd zene királynőjeként, hiszen ő és zenésztársai az ősi szefárd zsidó dallamokat sikeresen vegyítik a popzenével, használva a Drum&Bass és az R&B elemeit, méghozzá Dina saját dalszövegeivel. A csontvelőig hatoló zsidó népzene izgalmas találkozása ez a könnyűzenével, nem csoda, hogy eddig soha nem hallott, egyedi és experimentális repertoár az övék.

 

A Dina Zenekar új projektjéhez olyan világszínvonalú zenei kiválóságok szegődtek, mintBalázs Józsefzongoraművész,Czibere Jószefütős, és oszlopos tagként maradt továbbra is a népzene verhetetlen virtuóza,Szokolay Dongó Balázs.

 

Jegyár: 4000 Ft

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

zenés party két részben

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat