Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: „Jiddis dalok, zsidó mesék"

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: „Jiddis dalok, zsidó mesék"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 9. hétfő, 19:00

„Jiddis dalok, zsidó mesék” – Hamsa Zenekar, Behumi Dóra, Hegedűs D. Géza, Szives Márton

 

A „Jiddis dalok, zsidó mesék” akusztikus, meghitt hangulatú összművészeti produkció, amelyben a hagyományos jiddis dalokat zsidó mesék egészítik ki Hegedűs D. Géza Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész előadásában. E mesékkel és dalokkal a közép-kelet-európai zsidóság kultúrájának tükrében járhatjuk végig a legfontosabb életeseményeket a születéstől a halálig. Néhány dal a tervezett műsorból: Jiddise Mame, Oyfn pripetchik, Shnirele perele, Budapest, Drei techterlech, Der neyer sher, 7.40 train, Csiribim, Der Heysher Bulgar.

Az előadók a zsidó zenei elemeket ötvözik magyar népzenei és világzenei motívumokkal, ami csodálatos világzenei produkciót eredményez. Vendégművészként fellép a Jazz + Az és a Budapest Bár énekesnője, Behumi Dóra, míg marimbán Szives Márton játszik majd.

A Hamsa zenkar tagjai: Kuna Valéria – ének; Kuna Kata – ének; Kuna Bence – ének, kürt, ütőhangszerek; Kuna Gyula – trombita; Kuna Márton – harsona; Somos András – zongora, Kovács Norbert – ütőhangszerek.

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Valló Péter és Vajda Katalin virtuózan nosztalgikus komédiája egyszer már meghódította a nyíregyházi közönség szívét, hosszú időn át volt évadok visszatérő sikerdarabja. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Ajánló


A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is…

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat